субота, 03 грудня 2022 21:48

Спецтема: Війна Росії проти України

Нуланд вказала на слабкість російської армії

Нуланд вказала на слабкість російської армії
Заступниця держсекретаря США Вікторія Нуланд сказала, що армія РФ слабка у всьому. Фото: eastnews.ua

Російська армія демонструє слабкість у всьому.

Щодня окупанти втрачають людей, сказала на зустрічі з українськими журналістами заступниця держсекретаря США Вікторія Нуланд, повідомляє РБК-Україна.

"Погляньте, що відбувається під Бахмутом. Це виглядає як окопна війна часів Першої світової. Як передбачалося, могутня російська армія бере нових мобілізованих і кидає їх уперед їхніх окопів, назустріч смерті, щодня. Вони роблять це, бо українська лінія оборони тримається настільки сильно ", – сказала Нуланд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нуланд приїхала до Києва і зробила заяву

Ця ситуація вплине на позицію держав, які використають російське озброєння. Наприклад, Індія. Виявилося, що це озброєння неефективне. Також країни не зможуть отримувати від РФ запчастини для купленої техніки, бо всі вони використовуються в Україні.

Американська компанія Raytheon Co отримала контракт на виробництво для України ракетних систем класу "земля-повітря" NASAMS. Сума контракту перевищує $1,21 млрд. Про це повідомило Міністерство оборони США.

Президент США Джо Байден заявив, що буде готовий контактувати з главою російської держави Володимиром Путіним. Якщо при цьому він дійде висновку, що Москва має інтерес до завершення війни в Україні, зазначив він під час пресконференції, повідомляє Інтерфакс. Але поки цього не робиться, зазначив Байден.

Зараз ви читаєте новину «Нуланд вказала на слабкість російської армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути