вівторок, 10 липня 2018 05:15

Новим головою МЗС Британії став міністр охорони здоров'я

Новим головою МЗС Британії став міністр охорони здоров'я
Британія назначила нового голову МЗС. Фото: ТАСС

Колишній міністр охорони здоров'я і соціальних справ Великобританії Джеремі Хант, в понеділок, 9 липня, отримав офіційне призначення главою зовнішньополітичного відомства країни в уряді Терези Мей і і тепер очолить МЗС замість Бориса Джонсона.

На відміну від Джонсона, який виступав за повне і максимально жорстке "розлучення" з Євросоюзом, Хант раніше був відомий як противник виходу країни з ЄС, а після схвалення розриву з Євросоюзом став на бік політиків, які наполягали на найбільш "м'якому" варіанті Brexit, повідомляє Deutsche Welle.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова МЗС Британії зважився на радикальний крок

Раніше в понеділок Мей відправила у відставку главу британського МЗС Бориса Джонсона, який днем ​​раніше розкритикував її за намір зробити Британію "васальною державою" через плани зберегти вільну торгівлю з ЄС. Також Мей звільнила міністра у справах Brexit Девіда Девіса. Замість Девіса сьогодні призначений 44-річний Домінік Рааб, який раніше обіймав посаду міністра з питань житлової політики.

Зараз ви читаєте новину «Новим головою МЗС Британії став міністр охорони здоров'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути