пʼятниця, 18 грудня 2015 08:13

Новий український паспорт, замороження російських активів, санкції проти ІДІЛ - головні події ночі

Новий український паспорт, замороження російських активів, санкції проти ІДІЛ - головні події ночі

Gazeta.ua пропонує найважливіші новини за ніч п'ятниці, 18 грудня.

1. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков показав, як виглядає новий український паспорт. "У ньому буде все - ваш паспорт, ваші права, ваш ідентифікаційний код, ваша картка соціального страхування", - сказав міністр.

2. Україна передала Міжнародному комітету Червоного хреста список осіб, які вважаються зниклими безвісти в результаті збройного конфлікту на Донбасі. Про це повідомила уповноважена президента України з врегулювання ситуації на Донбасі Ірина Геращенко.

3. Протягом шести наступних років Канада виділить $13 млн на підтримку малих і середніх підприємств в Україні та розвиток двосторонньої торгівлі. Про це повідомила міністр міжнародної торгівлі Канади Христя Фрілан.

4. Паризький апеляційний суд підтримав заморожування російських активів у Франції у справі нафтового гіганта ЮКОС. "Колишні акціонери будуть продовжувати заарештовувати активи Російської Федерації в повній відповідності з правилами міжнародного права", - прокоментував рішення суду адвокат акціонерів Еммануель Гайар.

5. Рада Безпеки ООН одноголосно прийняла резолюцію, спрямовану на боротьбу з фінансуванням тероризму. Резолюція вводить санкції проти терористичної організації Ісламська держава.

Зараз ви читаєте новину «Новий український паспорт, замороження російських активів, санкції проти ІДІЛ - головні події ночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути