пʼятниця, 04 листопада 2011 11:01

Новий свідок нічого про злочин Луценка не знає

Новий свідок нічого про злочин Луценка не знає

У Печерському районному суді Києва закінчився допит чергових свідків у справі екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка.

Cвідок - Юлія Гладченко - в період, коли Луценко очолював міністерство, працювала старшим інспектором апарату міністра. Гладченко не змогла розповісти ніяких істотних обставин у справі. Вона пояснила, що Луценко знала виключно як міністра, ніяких особистих вказівок від нього не одержувала. За словами свідка, те, що Леонід Приступлюк працював водієм голови МВС, вона знала з розмов, функціональні обов'язки Приступлюка їй були невідомі.

Після цього, до питань перейшов адвокат Луценка Олексій Баганець. Він сказав, що прокуратура у своїх запитаннях стосується другорядних речей, але уникає головного - суті звинувачення екс-міністра. "Юлія Володимирівна, що вам відомо про злочини, в яких звинувачується Юрій Віталійович?", - запитав він.

"Нічого", - відповіла Гладченко.

Після цього, Луценко процитував Гладченко її слова, записані в обвинувальному висновку, де свідок нібито каже, що провина Луценка повністю доведена. "Враховуючи це, я вас хочу запитати, що вам відомо про злочин Луценка?", - запитав екс-міністр.

"Мені про злочин Луценка нічого не відомо", - ще раз підтвердила вона.

Після цього судді перейшли до тридцять другого свідка у справі - Валерія Хоменка, який з грудня 1999 року по квітень 2007 року працював на посаді начальника автогосподарства Міністерства внутрішніх справ України.

Наразі засідання суду завершилося. Наступне засідання призначили на понеділок, 9.10.

Зараз ви читаєте новину «Новий свідок нічого про злочин Луценка не знає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути