середа, 07 серпня 2013 13:09

Новий посол США у відеоблозі розповів, чим буде займатися в Україні

Новий посол США у відеоблозі розповів, чим буде займатися в Україні
Джефрі Пайєтт. Фото: aspekty.net

Новий посол Сполучених Штатів в Україні Джефрі Пайєтт почав вести відеоблог для спілкування з українцями.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці посольства США у Facebook.

"Продивіться відео для знайомства з новим послом і поставте свої питання в коментарях нижче. Посол Пайєтт надасть відповіді на ваші питання на своєму новому відеоблозі. Заохочуємо надсилати відео-запитання – просто надавайте посилання на ваше відео в коментарях", – сказано у повідомленні.

У своєму відеозверненні Пайєтт розповів про свою сім'ю і кар'єру. Також він висловив своє захоплення українською культурою, традиціями і історією. Новий посол зауважив, що мріє відвідати Крим.

"Я виріс у Сан Дієго, штат Каліфорнія, у місцевості, яка славиться своїми мальовничими морськими скелями, чудовими пляжами, а також базою Війсково-морського флоту США на ЗАхідному узбережжі. Я мрію відвідати Крим, про який мені розповідали, що він так само дивовижни", - сказав посол.

Джеффрі Пайєтт склав присягу на посаді посла Сполучених Штатів Америки в Україні 30 липня, у приміщенні Держдепартаменту у Вашингтоні і 3 серпня прибув до Києва. Він є восьмим за рахунком послом США в Україні.

Протягом 24-річної кар'єри у Держдепартаменті США Джеффрі Пайєтт попрацював в Азії, Європі й Латинській Америці. Із травня 2010-го по липень 2013 року він обіймав посаду головного заступника помічника держсекретаря – заступника керівника Бюро з питань Південної і Центральної Азії. До цього, із серпня 2007-го по травень 2010 року Джеффрі Пайєтт був заступником голови дипломатичної місії США в міжнародних організаціях у Відні, представляючи Сполучені Штати в Міжнародному агентстві з атомної енергії та інших технічних агентствах ООН.

Джеффрі Пайєтт виріс у Ла-Хойї, штат Каліфорнія. Він має магістерський ступінь з міжнародних відносин від Єльського університету, а також ступінь бакалавра з політичних наук від Університету Каліфорнії в Ірвайні.

Зараз ви читаєте новину «Новий посол США у відеоблозі розповів, чим буде займатися в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути