середа, 20 липня 2022 12:53

Нова міністерка закордонних справ Бельгії їздила в окупований Крим
3

Нова міністерка закордонних справ Бельгії Аджа Лябіб їздила в окупований Крим.

Відвідувала півострів вона 2021 року. Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на пости у соцмережах глави МЗС Бельгії.

24 липня 2021 року вона опублікувала в Instagram пост про приїзд до Севастополя. Також Аджа Лябіб публікувала фото вечірнього Севастополя.

"Прибуття у затоку Севастополя, дивне місце, чи не правда?" – йдеться у підписі.

Аджа Лябіб у липні 2021 року відвідувала окупований Крим
Фото: Hadja Lahbib
Аджа Лябіб у липні 2021 року відвідувала окупований Крим
Аджа Лябіб у липні 2021 року відвідувала окупований Крим

Нова голова МЗС Бельгії писала також про те, що відвідувала фестиваль "Глобальные ценности". Його організовував Севастопольський академічний російський драматичний театр імені Луначарського. 2021 року він проходив 23-25 липня. З фестивалю вона поширила пост у Facebook з коментарем "Інтенсивні моменти творення". У телеефірах вона також говорила про фестиваль як головну мету цієї поїздки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського розповіли, як звільнятимуть Крим

Наприклад, в ефірі RTBF її запитали про поїздку - чи вона повертається "з України чи з Росії". Лябіб не дала прямої відповіді. Але сказала: "Щоб приземлитися в аеропорту Сімферополя, потрібна російська віза".

Згодом в ефірі, говорячи про поїздку, вона зазначає, що їздила "у Росію", у відповідь на питання: "Цей фестиваль у Криму буде темою документального фільму, який ви зараз готуєте?"

"Так, і для цього я поїхала у Росію", – сказала вона.

Також Лябіб у Facebook 26-28 липня 2021 року публікувала фотографії з Лівадійського палацу з експозицією про Ялтинську конференцію та з дачі Чехова у Ялті.

Україна готується знищити Чорноморський флот Російської Федерації, як тільки отримає достатньо зброї від союзників. Росія повинна покинути захоплений Крим, якщо хоче продовжити існувати як країна.

Зараз ви читаєте новину «Нова міністерка закордонних справ Бельгії їздила в окупований Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути