середа, 30 травня 2018 11:29

Номінаційна комісія провела прозорий і професійний відбір кандидатів до НКРЕКП - директор Центру Разумкова

Номінаційна комісія провела прозорий і професійний відбір кандидатів до НКРЕКП - директор Центру Разумкова
Директор енергетичних програм Центру Разумкова Володимир Омельченко заявив, що "роботу номінаційної комісії можна оцінити позитивно". Фото: "Радіо Свобода"

Робота номінаційної комісії з відбору кандидатів для нового складу НКРЕКП проведена з дотриманням всіх правил, а подані на розгляд президенту кандидати мають високі професійні якості. Таку думку висловив директор енергетичних програм Центру Разумкова Володимир Омельченко.

"Я думаю, що в цілому роботу номінаційної комісії можна оцінити позитивно. Хоча були окремі випадки, спроби "витягнути" певних кандидатів, але більшість членів комісії спрацювало добре, прозоро і об'єктивно. На мій погляд, ті десять кандидатур, що відібрані і подаються на розгляд президенту, люди кваліфіковані та відповідають вимогам для роботи в національному регуляторі", - повідомив Володимир Омельченко.

На його думку, номінаційну комісію, яка проводила відбір кандидатів в члени НКРЕКП, не можна звинуватити в непрозорості та заангажованості. Також експерт вважає, що після остаточного узгодження нового складу членів НКРЕКП є шанси побачити створення нового - незалежного регулятора ринку енергетики.

Нагадаємо, на думку директора спеціальних проектів науково-технічного центру "Психея", кандидата технічних наук Геннадія Рябцева, номінаційна комісія з відбору кандидатів на посаду членів НКРЕКП працювала відкрито, прозоро і професійно.

За повідомленням ІА Інтерфакс-Україна, президент України Петро Порошенко відібрав Олександра Формагея, Олену Антонову, Оксану Кривенко, Дмитра Коваленка і Євгена Магльованого для призначення на посади членів Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг.

НКРЕКП була створена 2014 року. Це незалежний державний колегіальний орган, метою діяльності якого є державне регулювання, моніторинг і контроль за діяльністю суб'єктів господарювання в сферах енергетики і комунальних послуг.

Зараз ви читаєте новину «Номінаційна комісія провела прозорий і професійний відбір кандидатів до НКРЕКП - директор Центру Разумкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути