четвер, 24 травня 2018 17:00

Ніяких наркотиків: Ляшко готується до виборів

Ніяких наркотиків: Ляшко готується до виборів
Олег Ляшко, який колись нюхав землю у парламенті, обіцяє тести на наркотики для кандидатів у нардепи від його партії. Фото: tochka.net

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявляє про дострокові парламентські вибори і підготовку списку кандидатів у народні депутати. Їх перевірятимуть на наркотики.

Про це він написав у Facebook

"Скоріше за все, Порошенко оголосить дострокові парламентські вибори, щоб за старим корупційним виборчим законом провести до Ради побільше всякого продажного шобла.

Тому я вже зараз дуже ретельно думаю над наступним виборчим списком моєї партії, щоб там було менше всякої гнилі, щоб не повторити серйозних помилок, які я допустив при формуванні списку 2014 року.

Кожен кандидат від моєї партії зобов'язаний буде пройти детектор брехні і здати тест на наркотики. Готуйтеся", - заявив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партією Ляшка керує кадр Ахметова, який підписував меморандум з бойовиками

Національне антикорупційне бюро виявило добірку документів щодо продажу головою Радикальної партії 45-річним Олегом Ляшком автомобіля Mercedes-Benz.

В електронній декларації за 2015 рік депутат вказав отримання 2,2 млн грн прибутку від продажу машини. Нібито купила авто кандидат від Радикальної партії на позачергових виборах 2014-го Вероніка В'юн. Вона цю інформацію спростувала.

Зараз ви читаєте новину «Ніяких наркотиків: Ляшко готується до виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути