пʼятниця, 22 березня 2013 13:46

Нинішня Рада - потворна і не дуже законно народжена дитина, тому незабаром віддасть Богу душу - експерт

Нинішня Рада - потворна і не дуже законно народжена дитина, тому незабаром віддасть Богу душу - експерт
Юрій Романенко. Фото: j-news.info

Верховна Рада - потворна і не дуже законно народжена дитина, нездатна раціонально осмислювати світ з дефектами мозку і кінцівок. Тому незабаром вона віддасть Богу душу. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Юрій Романенко.

"Сто днів нової Ради показали її абсолютну неефективність та непрацездатність. Ви придбали новий автомобіль, а в нього не працює рулева колонка, відвалюються колеса. Ви одразу ж спробуєте його поміняти. Так ми поводимося у побутовому житті щодо речей, які стосуються нашого комфорту, найважливіших життєвих потреб. Але, коли мова йде про рівень суспільства, українець поводить себе як амеба. Інструмент, який повинен забезпечувати його інтереси, непрацездатний. А він мовчать, або в кращому випадку щось-там мукає. Дуже справедлива і нормальна для українців ситуація", - каже політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У 2012 році Верховна Рада обійшлась українцям у 768 мільйонів

Він наголошує, що така ситуація не може тривати довго. "Ми перебуваємо посеред ріки, яка стрімко рухається, у човні з дірками. Звідусіль хлюпоче вода. Можна зробити вигляд, що нічого не відбувається, все гаразд. Однак через деякий час ми втопимося, або перевернемося, налетівши на поріг. Україна - такий човен із безумною елітою і безумним населенням, яке їй підкоряється.. Ми повторюємо таку поведінку століття за століттям. Отже, це наш характер такий. Це — наша органічна модель буття. В ній ми почуваємо себе добре. З цим слід змиритися, розслабитися і добре себе почувати у тій функціональній позиції на світовому рівні, яку ми зайняли", - запевняє Романенко.

Він також називає Верховну Раду паралізованою і такою в якої "не працює мозок".

"Якщо паралізована людина довго лежить на лікарняній ліжку з мозком, який не працює, то рано чи пізно вона помирає. Так само і Верховна Рада. Ця потворна і не дуже законно народжена дитина демонструє нездатність до раціонального осмислення світу і безліч дефектів, починаючи від мозку і закінчуючи кінцівками. То ж, очевидно, з нею відбудеться якась трагічна подія і вона віддасть Богу душу. Ця Верховна Рада не доживе відпущений їй природою час і буде спалена, чи ліквідована. Невідомо у якому форматі це відбудеться.

За логікою цей парламент не повинен дожити до президентських виборів", - каже він.

На думку Романенка у рамках чинної державної моделі парламент — не потрібний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада призначила позачергові вибори мера Василькова й Алчевська

"Олександр Єфремов уже прямо говорить про те, що питання виборів у Києві буде вирішувати Конституційний суд, а не Верховна Рада. Навіть таке технічне і банальне питання зміни влади столиці відкладається на невизначений термін і усувається з компетенції парламенту. Опозиція ж це ковтає. Виникає питання: Що це за опозиція і чи можна її так назвати" Я б назвав її ганчіркою для витирання носа "регіоналів". Вони користуються нею, як тільки виникає необхідність, щоб зняти певний публічний дисонанс", - пояснює він.

Романенко додає: "Дуже потішний парламент, дуже потішна опозиція, дуже все потішне. Ця ситуація нам обіцяє не незабутню феєрію, ми точно не будемо нудьгувати протягом найближчих кількох років.

Нагадаємо, 22 березня виповнюється 100 днів роботи парламенту сьомого скликання. За цей період він працював сім днів.

Зараз ви читаєте новину «Нинішня Рада - потворна і не дуже законно народжена дитина, тому незабаром віддасть Богу душу - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути