вівторок, 29 травня 2012 15:19

Німецькі лікарі встановили вахтовий графік відвідувань Тимошенко - Власенко

Німецькі лікарі встановили вахтовий графік відвідувань Тимошенко - Власенко
Сергій Власенко каже, що лікарі самі вирішили лікувати Тимошенко по черзі. Фото: liga.net

Німецькі лікарі встановили вахтовий графік відвідувань Юлії Тимошенко.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав адвокат екс-прем'єра україни Юлії Тимошенко Сергій Власенко, коментуючи прибуття до України вже третього лікаря із Німеччини.

"Я поясню. Це було заплановано із самого початку. Не можуть лікарі клініки "Шаріте" безвилазно знаходитися у Харькові. І в них є графік чергування. Про це заявив відразу керівник "Шаріте" Карл Макс Айнгойпль, про це заявив відразу Лутц Хармс, коли приїхав. Також про це заявила одразу пані Анет Райсгауер, яка приїхала лише на тиждень. Це нормальна ситуація - ротація німецьких лікарів. Тут немає ніякої проблеми. Доречи, це підтвердив головний лікар центральної клінічної лікарні № 5 міста Харкова пан Афанасьєв, що пані Райсгауер коли приїхала вона одразу попередила, що вона буде лише тиждень. Лікування Юлії Володимирівни є складним і багатофункціональним, і вона потребує уваги лікарів різної спеціалізації. Тому от німецькі лікарі встановили так би мовити вахтовий графік відвідувань, - сказав адвокат.

Він додав, що наразі невідомо скільки всього може приїхати лікарів.

"Ми не знаємо скільки буде лікарів - три, чи чотири, чи п'ять. Я хочу нагадати, що і Райсгауер, і Харсм, і Айнгопль заявили про те, що лікування Юлії Володиміровни повине тривати не менше ніж півроку", - зауважив захисник лідера опозиції.

Скільки пробуде в україні головний лікар "Шаріте" Власенко також відповісти не зміг.

"Приїде лікар, запитаєте. Це їх графік перебування. Але ще раз підкреслюю. Тут не має жодної проблеми накшталт не треба шукати чорну кішку у темній кімнаті, де її не має. Це нормальний графік, про який одразу заявили німецькі лікарі. Я розумію, що пенітенціарна служба хоче показати, що нібито там щось лікарі незадоволені реакцією Юлії Володимирівни. Але це абсурд і нісенітниця", - додав Власенко.

Нагадаємо, для продовження курсу реабілітації Юлії Тимошенко в Україну їде головний лікар німецької клініки "Шаріте" Карл Макс Айнгойпль. Про це повідомило джерело в МЗС України. Айнгойпль прибуде до Харкова 1 червня. Він стане третім німецьким лікарем, який проводитиме реабілітацію Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Німецькі лікарі встановили вахтовий графік відвідувань Тимошенко - Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути