четвер, 10 жовтня 2013 18:26

Німеччина готова лікувати Тимошенко - Вестервелле

Німеччина готова лікувати Тимошенко - Вестервелле
Гідо Вестервелле Фото: newsradio.com.ua

Німеччина готова прийняти на лікування екс-прем'єра України Юлію Тимошенко. Про це заявив Міністр закордонних справ Німеччини Гідо Вестервелле.

"Німеччина зробила свою пропозицію. Німеччина готова прийняти на лікування пані Тимошенко і ця пропозиція носить гуманітарний характер", - сказав Вестервелле на брифінгу в Києві в четвер після переговорів з президентом України Віктором Януковичем.

Він зазначив, що переговори з главою української держави мали конструктивний характер, проте подробиць глава зовнішньополітичного відомства ФРН не повідомив.

"Я не можу вдаватися в подробиці, розмова була дуже довгою і інтенсивною. Я хочу підкреслити, що ми зараз перебуваємо в складних переговорах, як з політичної, так з правової точки зору", - сказав Вестервелле.

Він також запевнив, що Німеччина зацікавлена в успішності Вільнюського саміту Східного партнерства і в успішному завершенні зусиль усіх сторін у цьому напрямку.

Зараз ви читаєте новину «Німеччина готова лікувати Тимошенко - Вестервелле». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути