середа, 09 жовтня 2013 18:19

Кучма вважає, що лікування за кордоном - найпростіше рішення питання Тимошенко

Кучма вважає, що лікування за кордоном - найпростіше рішення питання Тимошенко
Леонід Кучма. Фото: obozrevatel.com

Президент України (1994-2005) Леонід Кучма вважає найбільш простим вирішенням питання екс-прем'єра Юлії Тимошенко її лікування за кордоном. Про це він сказав сьогодні журналістам.

"Я думаю, самий простий питання в тому, що і європейці пропонують - відправити її на лікування до Німеччини", - заявив Кучма.

Кучма додав: "Вона, як заявляв Кваснєвський (спостерігач від Європарламенту Олександр Кваснєвський. - Gazeta.ua.) в Ялті - а він був, по-моєму, 23 рази в лікарні - потребує операції. І те, що у неї є сумніви стосовно наших лікарів - природно, зрозуміло. Нехай лікується".

У той же час він підкреслив, що це питання слід адресувати чинному президенту України Віктору Януковичу.

Нагадаємо, 4 жовтня стало відомо, що Кваснєвський і Кокс передали екс-прем'єру Тимошенко пропозицію про лікування в Німеччині і екс-прем'єр його прийняла. Крім того, вони подали президенту України прохання про помилування Тимошенко.

Як відомо, звільнення або відправлення на лікування Тимошенко є однією з умов підписання Угоди про асоціацію Україна-ЄС. Питання підписання Угоди буде розглядатися на саміті Східного партнерства, який відбудеться у листопаді у Вільнюсі.

Зараз ви читаєте новину «Кучма вважає, що лікування за кордоном - найпростіше рішення питання Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути