середа, 04 березня 2020 19:53

"Ніколи не переходьте на особистості" – Зеленський вийшов із президії до Гончаренка

"Ніколи не переходьте на особистості" – Зеленський вийшов із президії до Гончаренка
Зеленський мав конфлікт з нардепом Гончаренком в Раді. Фото: Vgolos.ua

Президент Володимир Зеленський відповів на критику нардепа від "Європейської Солідарності" Олексія Гончаренка у Верховній Раді.

Президент спустився з трибуни, щоб поговорити з Гончаренком особисто. Про це повідомляє Українська правда.

Як зазначається, Зеленський підійшов до крісла нардепа і сказав: "Ніколи не переходьте на особистості". Після цього президент пішов із зали.

Під час розгляду у Верховній Раді питання про призначення прем'єр-міністром Дениса Шмигаля народний депутат Гончаренко виступив із різкою промовою, зокрема, критикуючи президента Зеленського.

"Ви обіцяли кінець епохи кумівства, але ми бачимо, де ваш кум пішов, де Баканов? Пішов за чортами ганятись, чи за розбійниками? Це ваш друг, сусід і партнер, ви таких всіх назбирали. Це ваша епоха кумівства", – сказав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парламент ухвалив склад нового Кабінету міністрів

Гончаренко також заявив, що президент брехав під час передвиборчої кампанії. Гончаренко звинуватив президента у високих зарплатах міністрам, нібито виплатах у конвертах депутатам "Слуги народу", а також в тому, що не позбавлений мандата нардеп з президентської партії Роман Іванісов, який був засуджений за зґвалтування.

Верховна Рада відправила у відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука та його уряд. Для цього президент Володимир Зеленський ініціював позачергове засідання парламенту.

Зараз ви читаєте новину «"Ніколи не переходьте на особистості" – Зеленський вийшов із президії до Гончаренка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути