пʼятниця, 08 червня 2018 13:30

Нічого особистого - Мураєв відбивається від звинувачень

Нічого особистого - Мураєв відбивається від звинувачень
Євген Мураєв в прямому ефірі повторив версію російського слідства, що український кінорежисер Олег Сенцов, який голодує в колонії, є терористом. Фото: Real-vin.com

Колишній "регіонал" Євген Мураєв стверджує, що, називаючи політв'язня Олега Сенцова терористом, не мав цього на увазі.

Про це він сказав в ефірі свого телеканалу NewsOne після того, як у парламенті закликали відкрити провадження у зв'язку з його заявою.

"Якщо проаналізувати мій коментар, там не було особистого ставлення до Сенцова. Ми розглядали загальнополітичну ситуацію і як діє влада", - сказав Мураєв.

Він нагадав ситуацію з Надією Савченко, "коли вони всіма зусиллями створили нового кумира", і заявив, що влада "почала робити подібну ситуацію навколо інших ув'язнених, причому вибірково".

При цьому Мураєв звинуватив членів Кабінету міністрів і народних депутатів у "транслюванні неправдивої інформації в своїх цілях".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після скандальної заяви Мураєва нардепи категоричні щодо NewsOne

7 червня колишній "регіонал" Євген Мураєв заявив, що український політв'язень Олег Сенцов готував підпали та вибухи і назвав режисера терористом.

На засіданні парламенту 8 червня народні депутати звернулися до глави СБУ Василя Грицака та генерального прокурора Юрія Луценка з вимогою відкрити провадження щодо українофобської заяви Мураєва.

Зараз ви читаєте новину «Нічого особистого - Мураєв відбивається від звинувачень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути