Ексклюзиви
четвер, 16 жовтня 2008 11:31

Незважаючи на кризу, у Тимошенко проблем немає

Незважаючи на кризу, у Тимошенко проблем немає
На сьогодні Україна не відчуває серйозних негативних наслідків світової фінансової кризи.

Про це прем`єр-міністр Юлія Тимошенко заявила сьогодні на засіданні Кабінету міністрів України.

"І уряд, і Національний банк, і всі інститути країни сьогодні цілком правильно, логічно і послідовно діють, і на сьогодні проявів світової фінансової кризи в Україні ні в яких жорстких формах не існує", - заявила Тимошенко .

При цьому вона зазначила, що в Україні все ж таки є проблеми в металургійному комплексі, пов`язані зі спадом попиту на металопрокат.

Але завдяки прийнятим урядом рішенням, сказала прем`єр, "ми практично зараз можемо ефективно протистояти цьому виклику".

Тимошенко підкреслила, що банківська система України працює надійно і успішно, а що стосується роботи "Промінвестбанку", то це, переконана прем`єр, "окрема рейдерська операція", а в жодному разі не вплив світової фінансової кризи.

"Все, що стосується інших складових, то ви знаєте, що країна функціонує і працює цілком нормально. І це пов`язано зокрема й з тим, що Україна не інтегрована в світові фінансові ринки, і тому ця криза практично обходить Україну стороною", - сказала прем`єр, підкресливши, що, разом з тим, Україна повинна вжити всіх заходів для запобігання негативного впливу світової кризи.

Тимошенко зазначила, що, не зважаючи на фінансову кризу, Україна продовжує демонструвати досить високі економічні результати, зокрема зростання ВВП, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Незважаючи на кризу, у Тимошенко проблем немає ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути