понеділок, 21 жовтня 2013 15:39

Невідомі пограбували будинок кандидата від опозиції у Черкасах

Невідомі пограбували будинок кандидата від опозиції у Черкасах
Микола Булатецький. Фото: tyzhden.ua

18 жовтня в Черкасах пограбували будинок кандидата в народні депутати від опозиції по 194 округу Миколи Булатецького. З будинку винесли телевізор, побили посуд.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

"В ту ніч я приїхав зі з'їзду під ранок і не спав. В півтретього тільки ліг у ліжко, мав відчуття тривоги. Близько чотирьох спрацювала сигналізація, дружина подумала, що це випадково, відключила. Потім вибігла на двір і побачила сторонніх людей. Я натиснув тривожну кнопку. Охорона приїхала хвилин через 12-15, а міліція із собаками - ще пізніше. Проникнення відбулося за 3 хвилини 40 секунд. Камера зафіксувала, як двоє людей йдуть прямо до вікна. Відбитки слідів коло двору міліція залила гіпсом, а забрала їх аж вечором. Думаю, міліція реагує так мляво не тільки по моїй справі. Тому я попросив групу людей, які мали відношення до роботи у правоохоронній системі, щоб вони займалися цим питанням", - сказав Булатецький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На проблемних округах можуть застосувати весь букет зловживань - експерт

Він каже, що напередодні сусіди бачили біля двору трьох незнайомих. Вони казали, що приїхали на агітаційну кампанію. Торік, у квітні будинок Булатецького вже грабували, винесли картину Миколи Бабака. Автор подарував її політику на день народження. Після інциденту депутат встановив у будинку сигналізацію.

"Вікно відкрили ломом, побили горщики та посуд. Вкрали великий плазмовий телевізор Samsung. Тепер доведеться міняти вікно. Збитки становлять приблизно 30 тисяч гривень, це тільки матеріальні. А ще й дружина перелякалась, кому це приємно?", - каже опозиціонер.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі пограбували будинок кандидата від опозиції у Черкасах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути