середа, 17 січня 2018 14:05

"Нема питань" - Гройсман пообіцяв звільнити Насірова

"Нема питань" - Гройсман пообіцяв звільнити Насірова
Питання звільнення Романа Насірова винесуть на розгляд Кабміну, як тільки буде відповідне подання. Фото: shutterstock.com

Кабмін розгляне питання звільнення відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова відразу після отримання відповідного подання.

Про це сказав прем'єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні уряду.

Подання пообіцяв внести міністр фінансів Олександр Данилюк.

"Як я сказав на урядовій нараді, яку ми проводили: є процедура – виконуй процедуру, внось. Як тільки ти внесеш мені це подання, я внесу його на уряд. Тут немає питань", - сказав міністру Гройсман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Насіров заявив, що у нього онкологічна хвороба

Напередодні міністр фінансів Олександр Данилюк пообіцяв ініціювати звільнення голови Державної фіскальної служби Романа Насірова на підставі його подвійного громадянства.

10 листопада прокурори Спеціальної антикорупційної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо Романа Насірова. Йому загрожує до 6 років в'язниці.

За даними слідства, голова ДФС причетний до так званої "газової схеми Онищенка". На думку детективів, впродовж 2015 року обвинувачений ухвалив низку безпідставних та незаконних рішень про розстрочення сум платежів з рентної плати за користування надрами для задіяних у схемі компаній на загальну суму 2,019 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «"Нема питань" - Гройсман пообіцяв звільнити Насірова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути