субота, 24 грудня 2011 19:10

"Нема відповідальності — от суть цієї держави" - Рябенко

"Нема відповідальності — от суть цієї держави" - Рябенко

Немає якісної різниці між основними політичними силами — Партією регіонів і БЮТом. Усі, прийшовши до влади, намагаються її узурпувати. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" заявив адвокат громадської організації воїнів-ветеранів "Ніхто крім нас" Петро Рябенко.

"Вони розставляють свою бюрократію, контролюють Генпрокуратуру, репресивну систему і роблять що хочуть. Виграють тендери й пиляють бюджетні кошти. Ми для них — електоральна біомаса. Ще й кажуть: "Люди погано працюють, бюджет наповнюється не так, як треба". Ми всі, купуючи будь-який товар, платимо податок на додану вартість, а повертають його тільки своїм олігархам. Виходить — і "біло-блакитні", і "помаранчеві" мислять однаково, як узурпатори. До влади мусять прийти люди зі світоглядом правників і господарів. Треба відповідати за невиконання закону",  - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція вимагає скасувати кримінальну відповідальність для міністрів

Організація "Ніхто, крім нас" хотіла притягнути до відповідальності Юлію Тимошенко, Миколу Азарова та весь склад їхніх урядів.

"Вони ж не виконують закон про захист прав ветеранів війни. Мали виплачувати до 9 травня компенсації інвалідам, від п'яти до десяти мінімальних пенсій. З 1993 року жодного разу не платили. Спочатку не закладали коштів у бюджет, а потім говорили, що грошей нема. Юлія Володимирівна зменшувала виплати через постанови Кабміну. Це перевищення службових повноважень. Тепер "регіонали" прикриваються постановами уряду. Головне ж тут не гроші, а те, що влада як хоче, так і ходить. Хочуть — виконують закон, а хочуть — ні", - обурився Рябенко.

Повністю інтерв'ю читайте тут

Зараз ви читаєте новину «"Нема відповідальності — от суть цієї держави" - Рябенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути