середа, 03 квітня 2013 12:55

"Нехай Попов прибере в Києві сніг і лід, аби не було чим кидати по "регіоналах" - Тягнибок

"Нехай Попов прибере в Києві сніг і лід, аби не було чим кидати по "регіоналах" - Тягнибок
Опозиція запевняє, що не має відношення до інциденту, який трапився вчора під ВР. Фото: vk.com

Опозиція не має відношення до інциденту, який трапився вчора під стінами парламенту з жінками-депутатами від Партії регіонів.

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, про це на брифінгу у Верховній Раді сказав керівник фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

Він сказав, що по-людськи йому дуже прикро, "коли на жінок підіймають руку". Яценюк вважає, що тих людей, які напали на "регіоналок" треба знайти та покарати.

"Ми пройшли багато мітингів у багатьох областях України, але на жодному з них ніколи не було таких інцидентів", - наголосив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міліція порушила кримінальну справу за обкидання снігом "регіоналки"

У свою чергу, лідер "Свободи" Олег Тягнибок, коментуючи те, що у депутаток кидали снігом, зауважив, що нехай Партія регіонів звернеться до голови КМДА Олександра Попова, аби в Києві прибрали сніг та лід, щоб не було чим кидати.

Він нагадав, що Міністерство внутрішніх справ надало інформацію, що, станом на вчорашній день, ніяких інцидентів під час проведення акції протесту не було.

"Тут велике питання до міліції. Взагалі, скільки вони вчора виставили людей. Представників спецпідрозділу була тисяча? Тоді даруйте", - додав "свободівець".

Він також запевнив, що опозиція не організовувала ніяких насильницьких дій і не давала вказівки, аби це зробив хтось із мітингувальників.

Зараз ви читаєте новину «"Нехай Попов прибере в Києві сніг і лід, аби не було чим кидати по "регіоналах" - Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

77

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути