вівторок, 12 липня 2011 15:14

Спецтема: Роман Ландік - "Гроза блондинок"

"Недостойного" Ландіка виключать з Партії регіонів

"Недостойного" Ландіка виключать з Партії регіонів

Депутата Луганської міськради від Партії регіонів Романа Ландіка планують позбавити депутатського мандату.

Про це заявив журналістам у вівторок голова Луганської міськорганізації Партії регіонів, заступник міського голови Олександр Ткаченко.

"Сьогодні буде політрада, на якій буде розглянуто питання про поведінку Ландіка Романа. Буде однозначне рішення: за недостойну поведінку виключити з Партії регіонів", - заявив Ткаченко.

За його словами, потім звернення політради передадуть у фракцію Партії регіонів, "щоб ініціювати відкликання депутатського мандата".

Тим часом, під стінами міськради проходив мітинг, учасники якого висловлювали протест проти дій Романа Ландіка. На мітингу були присутні близько 50 осіб. Однак, половина з них - це журналісти й представники громадськості.

Прокуратура порушила кримінальну справу у відношенні Романа Ландіка за ознаками злочину, передбаченого ст. 296 ч.3 КК України (хуліганство). Депутата підозрюють у побитті 20річної дівчини.

Начальник відділу зв'язків із громадськістю МВС у Луганській області Тетяна Погукай підтвердила факт побиття.

Відповідно до наявної інформації, потерпіла Коршунова Марія, 1991 року народження, отримала у результаті дій Романа Ландіка струс мозку, забиття шийного відділу хребта, забиття м'яких тканин голови, закритий перелом кісток носа.

У свою чергу, Роман Ландік подав зустрічну заяву. Медики встановили в нього забиту рану волосистої шкіри голови й підозру на струс мозку. За даними правоохоронців, на лікуванні він не значився у жодній медустанові міста.

Роман Ландік був оголошений у розшук. Його затримали у Краснодарі РФ, де він зараз перебуває в місцевому СІЗО. На цей час вирішується питання про екстрадицію Романа Ландіка в Україну.

Зараз ви читаєте новину «"Недостойного" Ландіка виключать з Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути