субота, 16 червня 2012 08:07

"Неадекватність – головна проблема Януковича"

"Неадекватність – головна проблема Януковича"
Не може Кремль терпіти Київ, бо це конкурент на просторі, який Кремль вважає своїм, наголошує Безсмертний Фото: glavcom.ua

Янукович став президентом і підтвердив європейський рух України. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив колишній віце-прем'єр та екс-посол України в Білорусі Роман Безсмертний.

"Але паралельно ув'язнюють Тимошенко. Європейці кажуть: "Ні, хлопці, так не піде, бо в нас є певні правила, яких ми дотримуємось у політиці, і ця дія цим правилам не відповідає". Ми говоримо: "Ні, ми йдемо в Європу!" Нам говорять одне – ми їм друге. Неадекватність – головна проблема Януковича", - зауважив він.

Між тим Безсмертний наголосив, що взаємної любові у Януковича з Росією не виходить через Кремль.

"Янукович став президентом, і я одразу почав чекати, коли ж там його назвуть зрадником. Не важливо – Кравчук, Кучма, Ющенко чи Янукович сидять у Києві. Оцінка буде завжди одна. Тут лишається тільки бути собою і не почати дивитися на себе московськими очима", - наголосив він.

"Не може Кремль терпіти Київ, бо це конкурент на просторі, який Кремль вважає своїм. На всіх рівнях – економіка, релігія, політика, мова. Зараз нам не потрібен жоден інтеграційний проект із Росією, що розроблений Кремлем. Говорять про економічну доцільність. Якби була доцільність, то спільні проекти були б давно реалізовані без усіх цих путінських хороводів", - підкреслив колишній віце-прем'єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк запевнив: "Янукович піде, а українська мова залишиться"

Повне інтерв'ю Романа Безсмертного читайте у журналі "Країна" № 23 (126) за 14 червня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «"Неадекватність – головна проблема Януковича"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути