Ексклюзиви
середа, 07 березня 2018 12:24

"Не здам нікому" - Ляшко погрозами відреагував на обшук у помічника

"Не здам нікому" - Ляшко погрозами відреагував на обшук у помічника
Олек Ляшко про свого помічника Олександра Богачова: "Неймовірно скромний". Фото: liashko.ua

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко пригрозив керівникам НАБУ і САП, які проводять обшук у його помічника Олександра Богачова.

Про це головний "радикал" написав у своєму Facebook.

"НАБУ проводить обшуки у мого помічника Олександра Богачова, який начебто пропонував хабар Уляні Супрун за поставку медичного обладнання у міську лікарню міста Вишневого. Ви більш ідіотське звинувачення чули?.. Ці ідіоти, виконуючи політичне замовлення, вже не знають, що вигадати у намаганні дискредитувати мене і мою команду", - наголосив Ляшко.

Він оголосив вимогу звільнити в.о. міністра охорони здоров'я Уляну Супрун із посади, інакше "прийдемо усією фракцією на наступний уряд і тоді начувайтеся".

"А Олександра Богачова я не здам нікому! Круглий сирота, який добивається для людей, а не для себе, заслуговує на мою повну повагу і підтримку. До речі, у старій сільській хаті, у якій живе Олександр і де тривають обшуки, тече дах. Я Сашку пропонував допомогти його відремонтувати. Він відмовлявся, бо неймовірно скромний... Ситнику і Холодницькому, які виросли на хабарах, треба ще повчитися у цього сироти чесності і порядності. Брехуни, циніки і ненажери - руки геть від моєї команди, бо повідриваю", - наголосив Лящко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ отримало доступ до лотерейних виграшів Ляшка

Зранку 7 березня детективи НАБУ прийшли з обшуком до помешкання помічника лідера Радикальної партії Олега Ляшка Олега Богачова. Його підозрюють у намаганні дати хабар в.о. міністра охорони здоров'я Уляні Супрун. За інформацією слідства, Богачов від імені мера Вишневого пропонував Супрун квартиру в новобудові у Вишневому, якщо вона посприяє в отриманні медичного обладнання для міської лікарні.

Зараз ви читаєте новину «"Не здам нікому" - Ляшко погрозами відреагував на обшук у помічника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути