Ексклюзиви
вівторок, 19 грудня 2017 14:06

Не задекларував авто - депутата оштрафували на 2 тисячі гривень

Не задекларував авто - депутата оштрафували на 2 тисячі гривень
Шевченківський районний суд Києва оштрафував депутата Київської міської ради на 1 700 грн за невчасне декларування покупки автомобіля. Фото: УНІАН

Шевченківський районний суд Києва оштрафував депутата Київської міської ради на 1 700 грн за невчасне декларування покупки автомобіля.

Про це повідомляє 19 грудня прес-служба столичної прокуратури.

Суд розглянув протокол про адміністративне правопорушення, складений органами Національної поліції щодо одного з депутатів Київської міської ради VIII скликання.

У липні 2017 року депутат придбав автомобіль Toyota Camry за 833 380 грн, але не повідомив на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції про суттєві зміни у своєму майновому стані, як того вимагає закон.

Суд наклав на вказаного депутата стягнення у вигляді штрафу у розмірі 1700 грн (100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські чиновники масово пересідають на "євробляхи"

Пройшло 2 хвилі електронного декларування. 2-га завершилась у квітні. Декларації заповнювали президент, голова Верховної Ради, народні депутати, урядовці, судді, прокурори, керівники державних і комунальних підприємств та установ, обласних управлінь, районних адміністрацій, навчальних і медичних закладів державної й комунальної форм власності.

Зараз ви читаєте новину «Не задекларував авто - депутата оштрафували на 2 тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути