Ексклюзиви
пʼятниця, 15 грудня 2017 12:50

Українські чиновники масово пересідають на "євробляхи"

295 "євроблях" задекларували українські чиновники. Про це повідомляють аналітики проекту "Декларації".

Більша частина (53,3%) задекларованих автомобілів на іноземній реєстрації з'явилися 2016 року. Для порівняння: 2015-го році їх було — 16,9%.

Автор: bihus.info
 

Найбільше чиновників їздять на "єврономерах" у прикордонних областях - Закарпатській (25,7%) і Львівській (20,6%). На європейських номерах тут їзде більшість: починаючи від лісників і закінчуючи місцевими депутатами, суддями, прокурорами і працівниками ДФС, повідомляють у Деклараціях. Замикає трійку лідерів Київська область та місто Київ (11,1%).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У будь-якій ситуації звалюй все на "євробляхи" - соцмережі відреагували на припинення випуску Lanos

У деклараціях чиновників аналітики проекту нарахували 9 Volkswagen Touareg, 8 Mercedes-Benz ML-класу, 7 BMW Х5, 3 Land Rover Freelander, 3 Jeep Grand Cherokee, 2 Audi Q7 і 2 Lexus.

В Україні незаконно перебувають 150 тис. автомобілів на іноземних номерах. Про це повідомили у Державній фіскальній службі. Всього на митну територію України в режимах тимчасового ввезення та транзиту ввезли понад 1,8 млн транспортних засобів з іноземною реєстрацією. 1,3 млн - у режимі тимчасового ввезення нерезидентами.

Зараз ви читаєте новину «Українські чиновники масово пересідають на "євробляхи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути