пʼятниця, 02 квітня 2021 14:22

"Не тим розмірковувати про команду, хто прийшов сьогодні" - Разумков відповів раднику Єрмака

"Не тим розмірковувати про команду, хто прийшов сьогодні" - Разумков відповів раднику Єрмака
Разумков ішов 1-им у списку партії "Слуга народу" на виборах до Верховної Ради. Фото: Наталія Шаромова, censor.net

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков відповів на слова радника керівника Офіса президента, політтехнолога Михайла Подоляка про "спікер вийшов у фальстарт".

На репліку журналіста "Цензор.нет": "Люди з ОП off the record, а Подоляк і публічно - стверджують, що ви ведете політичну гру". Ось лютнева цитата Подоляка: "Мені здається, що спікер трохи вийшов у фальстарт і починає демонструвати самостійність. Для команди це погано, шкідливо, для України теж".

А ось цитата з розмови з джерелом: "Разумкову, з одного боку, не можна публічно розривати з цією командою, він із нею прийшов у політику, виборець його не зрозуміє. А з іншого боку, як людина розумна він усвідомлює, що розрив неминучий і в думках вибудовує власну політичну силу". Спікер відповів:

"Що стосується колег з Офіса, які говорять про фальстарт - це їхнє бачення. Їм видніше. Вони теж проходили якісь успішні, часто неуспішні кампанії. Можемо подивитися щодо послужного списку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський, "заслані козачки" і знак Разумкова: як "слуги" провели з'їзд

"У моєму розумінні команда з'явилася ще 2018 року, на вулиці Новоселицькій (місце, де був розташований передвиборний штаб кандидата в президенти Зеленського. -Gazeta.ua).

Команда - це передусім принципи, навколо яких об'єдналися певні люди. Частина з них в обоймі й сьогодні. Хтось в парламенті, хтось - у Кабінеті міністрів, в Офісі президента. Хтось уже не в активній політиці. А проте цей пул людей йшов саме за принципами, які в кожного були всередині. Це вони насамперед мають право міркувати про командність або не командність, а не ті, хто з'явився сьогодні", - заявив Разумков.

Спікер заявив, що не обговорював із президентом Володимиром Зеленським зняття з посади.

"Ні, ми не обговорювали ці питання. Я думаю, що якби в колег були ці претензії, вони б їх озвучили. І якщо є претензії до моєї роботи - Рада завжди може ухвалити відповідне рішення", - сказав Разумков.

Керівник Офіса президента Андрій Єрмак поступово вибудовує монополію на вплив на президента, відтискаючи від Зеленського будь-кого іншого, повідомляли журналісти.

Зараз ви читаєте новину «"Не тим розмірковувати про команду, хто прийшов сьогодні" - Разумков відповів раднику Єрмака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути