Ексклюзиви
субота, 31 серпня 2024 21:23

"Не можна відкладати" Зеленський терміново звернувся до США, Великої Британії та Франції

"Не можна відкладати" Зеленський терміново звернувся до США, Великої Британії та Франції
Президент Воjavascript:void()лодимир Зеленський закликав Захід дати дозвіл завдавати ударів у глиб РФ. Фото: Getty Images

Очистити українське небо від російських керованих авіабомб - це сильний крок, щоб примусити Росію шукати закінчення війни та справедливого миру.

У свою чергу, представники України вже дали всю необхідну інформацію і деталі "нашим партнерам". Про це у відозверненні повідомив президент Володимир Зеленський.

Із запитом надати дозволи на далекобійність, Зеленський звернувся до Сполучених Штатів, Великої Британії, Франції та Німеччини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо не дозволити бити зброєю союзників углиб Росії, можна змарнувати Курську операцію ЗСУ - про що писала іноземна преса цього тижня

"Нам потрібні можливості реально і повністю захищати Україну та українців. Нам потрібні і дозволи на далекобійність, і ваші далекобійні снаряди та ракети. Не можна відкладати життєво важливі рішення - саме те, що може найбільш правильно вплинути на події", - наголосив президент.

Зеленський наголосив, що важливо якнайшвидше все це реалізувати.

"Ми ж маємо з вами домовленості щодо ППО і щодо ракет до систем ППО. Важливо якнайшвидше все це реалізувати. Ми працюємо цими днями ще активніше заради саме таких новин – про додаткові системи ППО. Я хочу подякувати всім у світі, хто нам допомагає", - підкреслив президент.

Усе більше союзників підтримують зняття обмежень для використання далекобійної зброї для самооборони України в рамках міжнародного права.

Про це заявив міністр оборони Рустем Умєров, підсумовуючи засідання Ради Україна-НАТО.

Зараз ви читаєте новину «"Не можна відкладати" Зеленський терміново звернувся до США, Великої Британії та Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути