середа, 31 жовтня 2012 19:51

"Не купуй нічого у Гереги" - у Львові "Свобода" пікетувала "Епіцентр"
6

Фото: Фото: Євген Борісов

Близько півсотні "свободівців" провели пікетування супермаркету будівельних матеріалів та техніки "Епіцентр" у Львові через підтасовку голосів Галиною Герегою у Києві.

"Ми проводимо акцію протесту проти тих подій, які відбуваються у Києві, — заявив у мегафон новообраний депутат у верховну раду України, "свободівець" Юрій Михальчишин. - Де прямо зараз триває фальсифікація результатів на окрузі, де зараз перемагає наш з вами побратим Андрій Іллєнко. Він чесно, заслужено, на голому ентузіазмі та ідеї виграв вибори у мільярдерки Галини Гереги — власниці "Епіцентру". Вона впродовж виборчої кампанії не займалася нічим іншим, окрім підкупу виборців, залякуванням наших прихильників, зливи бруду, чорного піару. Дуже характерно, що в Києві партія влади не спромоглася виграти на жодному мажоритарному окрузі. Вони шоковані тим, що люди перестали куплятися на дешеві обіцянки. На цих виборах люди хотіли обрати і обрали ідею".

"Свободівці" розташувалися на парковці під супермаркетом. У руках тримають плакати з написами: "Власниця "Епіцентру" Герега краде у людей", "Бережіть кишені, магазин належить злодіям", "Тут все фальсифікат", "Не купуй нічого у Гереги. Не підтримуй окупантів", "Цей магазин належить крадійці людських голосів — Герезі!", та інші.

"Ми нічого не блокуємо, нічому не перешкоджаємо, - продовжив політик. - Ми шануємо працю тих, хто продає зараз необхідні людям будматеріали. Але ми ніколи не будемо поважати тих, хто краде у людей надії на краще життя, купує суддів і міліціонерів і звик, що все на цьому світі купується і продається за гроші. Коли вони отримали облизня, то зараз хочуть за свої гроші купити суддів. Ми знаємо, що перемога уже здобута. Наша сьогоднішня акція — це попередження тим, хто хоче використовувати підкуп і бруд, щоб сфальсифікувати вибір українців. У випадку, якщо далі буде продовжуватися намагання перекупити членів комісій, сфальсифікувати протоколи, кидати на дільниці найманих братків. Попереджаю, це наше останнє попередження! Ми прийдемо вже не з плакатами й прапорами, а з добрим словом і щирим серцем, і змусим нас почути".

У загальному акція тривала близько 20 хвилин, після чого "свободівці" розсілися по автівках і роз'їхалися.


Зараз ви читаєте новину «"Не купуй нічого у Гереги" - у Львові "Свобода" пікетувала "Епіцентр"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути