Ексклюзиви
четвер, 15 серпня 2019 12:24

Назвали єдину перепону для зустрічі Зеленського з Трампом

Назвали єдину перепону для зустрічі Зеленського з Трампом
"Обидва президенти точно зацікавлені у зустрічі", — Тейлор. ФОТО: EPA

Єдиною перепоною для зустрічі Володимира Зеленського з президентом США Дональдом Трампом є особисті графіки лідерів країн.

"Обидва президенти точно зацікавлені у зустрічі, але обидва – зайняті люди, знайти час було непросто", — сказав в інтерв'ю "Європейській правді" Вільям Тейлор, глава посольства США в Україні.

Зустріч двох президентів відбудеться "уже скоро", адже наступними тижнями Зеленський і Трамп перетнуться у Варшаві чи Нью-Йорку. Утім, вона буде короткою.

"Це буде можливість для президентів сказати "Hello!" один одному, особисто обмінятися привітаннями. Можливо, поділитися однією-двома ідеями", — сказав дипломат.

Повноцінна зустріч має відбутися за місяць-два у Вашингтоні. Від неї Тейлор чекає "зміцнішання" відносин Україна-США, оцінки американської допомоги з боку України та підтвердження цієї підтримки надалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп заговорив про Зеленського

Володимир Зеленський поговорив телефоном із Дональдом Трампом 25 липня. За інформацією Офісу президента, Трамп привітав Україну з успішним проведенням вільних і демократичних парламентських виборів, а Володимира Зеленського - з перемогою партії "Слуга народу".

За словами постпреда США при ЄС Гордона Сондланда, президенти "відразу знайшли спільну мову".

Зараз ви читаєте новину «Назвали єдину перепону для зустрічі Зеленського з Трампом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути