неділя, 02 жовтня 2011 11:39

"Навіть враховуючи падіння рейтингу Януковича, він все одно може перемогти на виборах" - експерт

"Навіть враховуючи падіння рейтингу Януковича, він все одно може перемогти на виборах" - експерт

Влада поки що не розглядає можливості обрання Президента в парламенті.

Про це заявив політолог Володимир Фесенко, коментуючи заяву колишнього спікера Яценюка про те, що у 2015 році вибори Президента можуть бути перенесені у парламент.

При цьому експерт зазначив, що сам Яценюк має шанси перемогти на наступних вибарах глави держави.

"У Арсенія Петровича теж є шанси виграти вибори у другому турі, виходячи з результатів соціологічних опитувань і тут вже є питання, чи вдасться це зробити у реальному вимірі. Однак повторюся, поки що сценарій перенесення виборів Президента в парламент не розглядається", - сказав експерт.

"Поки що це лише фантазії. Наскільки мені відомо з джерел близьких до Конституційної Асамблеї такий варіант навіть не розглядається", - уточнив політолог.

За словами Фесенка, реалізація такого політичного сценарію буде безпосередньо залежати від результатів парламентських виборів 2012 року.

"Думаю, що саму ймовірність такого сценарію можуть розглядати в залежності від результатів виборів та ситуації у Верховній Раді. Поки навіть з урахуванням падінням рейтингу Партії регіонів та Януковича, Президент має всі шанси виграти вибори у другому турі, хоча і з невеликим відривом", - заявив Володимир Фесенко.

Зараз ви читаєте новину «"Навіть враховуючи падіння рейтингу Януковича, він все одно може перемогти на виборах" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути