середа, 05 липня 2017 09:40

"Навіть на бізнес-клас куратори вже не дають" - Симоненка "зловили" транзитом на Москву

"Навіть на бізнес-клас куратори вже не дають" - Симоненка "зловили" транзитом на Москву
Лідер забороненої в Україні Комуністичної партії Петро Симоненко вранці 5 липня вирушив у літаку до Москви транзитом через Мінськ. Фото: facebook.com/iryna.gerashchenko

Лідер забороненої в Україні Комуністичної партії Петро Симоненко вранці 5 липня вирушив у літаку до Москви транзитом через Мінськ.

Про це в Facebook повідомила віце-спікер Верховної Ради, уповноважений президента з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі Ірина Геращенко.

"Погано бути інтелігентними дівчатами. Ми з Ольгою - до Мінська. Перед нами за пару рядів Петро Симоненко, явно до Москви. А може і до Мінська, там в ці дні його найодіозніші російські калєгі-депутати держдуми на ПА ОБСЄ. Виховання не дозволяє висловити все, що думаємо з приводу цих персонажів. Хоч "фе" їм сказали. Голосно.
Зустріти о п'ятій ранку коммі - гірше, ніж встати з лівоі ноги... Будемо зараз голосно обговорювати біографію Степана Бандери", - розповіла вона.

Пізніше вона опублікувала знімки Симоненка з мінського аеропорту.

"Пасажири, які в Мінську транзитом на Москву переходять в аеропорту на другий поверх, - і там завєтний самальот. Петро Симоненко - мчить на Москву", - додала Геращенко.

Зустріч із Симоненком також прокоментувала експерт політичної підгрупи Тристоронньої контактної групи Ольга Айвазовська.

"Хто на Мінськ, а Петро Симоненко - на Москву транзитом. Навіть на бізнес-клас куратори вже не дають "комуністу". Такі ці маршрути підступні, що нема де і сховатись від очей пасажирів", - зауважила вона на своїй сторінці в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комуніста Симоненка атакували кефіром

З 24 липня 2015-го всі компартії в Україні не можуть бути суб'єктами виборчого процесу та брати участь у виборах. Тобто такі партії заборонені.

Зараз ви читаєте новину «"Навіть на бізнес-клас куратори вже не дають" - Симоненка "зловили" транзитом на Москву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути