середа, 08 травня 2013 19:30

Навіть бабусі в Києві не готові голосувати за "регіоналів" — Чумак

Навіть бабусі в Києві не готові голосувати за "регіоналів" — Чумак
Віктор Чумак Фото: glavcom.ua

"УДАР" підтримає законопроекти "Батьківщини" щодо призначення київських виборів на 16 липня цього року. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "ударівець" Віктор Чумак.

"Такі законопроекти подаються з огляду на те, аби пройшло 60 днів після можливого їхнього прийняття. Тому проекти закону підганяються під відповідну дату. "УДАР", "Батьківщина" та "Свобода" не зупиняться у своєму наполяганні провести вибори мера Києва та Київради. Весь час будуть реєструватися чергові законопроекти щодо їх проведення. "УДАР" підтримає будь-який з них. Але головне питання в тому, чи проголосує Партія регіонів. Бо при всьому нашому бажанні оголосити ці вибори, більшості в парламенті у нас все ж немає. Тому питання не в нас", - пояснив він.

За словами нардепа, "регіонали" тільки заявляють про те, що готові до цих виборів, але насправді їх бояться.

"Між їхніми словами та справами дуже велика прірва. Наприклад, ситуація у Василькові. Партія регіонів дуже не хотіла проводити там вибори. Ми наполягали: взагалі за жодні вибори не проголосуємо, якщо ці не підтримають. Питання вирішили. Але потім знайшли технологію фальшування (кандидату у мери Василькова від опозиції Сергію Сабову відмовляють у реєстрації - ред.). Там створюють клон партії, аби мати "ліву" печатку, щоб не дати кандидату від опозиції взяти участь у виборах. Точно така ситуація в Києві. Абсолютно зрозуміло, що вся Київщина ніколи в житті вже не проголосує за Партію регіонів. Не тільки сьогодні, але й завтра-післязавтра і так далі. Це видно по підтримці, яку ми отримали восени 2012 року та по соціології. Тому вони будь-які вибори в Києві гальмують", - зауважив Чумак.

Політик зазначив, що у Партії регіонів є ілюзія того, що у разі проведення виборів у липні-серпні, поки люди у відпустках, вона зможе виграти.

"Думають, що в місті залишаться тільки бабусі. Але навіть вони теж не готові голосувати за "регіоналів", - додав "ударівець".

Зараз ви читаєте новину «Навіть бабусі в Києві не готові голосувати за "регіоналів" — Чумак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

67

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути