Ексклюзиви
пʼятниця, 11 квітня 2014 18:47

НАТО показали фото російських військ на кордоні з Україною
5

Фото: pravda.com.ua/

Експерти НАТО оприлюднили зроблені з супутника фото російських військових частин, розташованих біля російсько-українського кордону.

Фото були зроблені кризовим центром Верховного командування військовими силами НАТО в Європі (SHAPE), - повідомляє "Українська правда"

"Росіяни мають значну кількість сил, у тому числі літаки, вертольоти, сили спецпризначення, танки, артилерію, бойові машини піхоти... і вони могли б почати рух в лічені години", - відзначив директор цього центру бригадир Гаррі Дікен.

За його словами, російські військові підрозділи зосередилися в регіоні і накопичуються в різних місцях в безпосередній близькості від кордону, а не проводять маневри. Нагадаємо, що у Москві пояснюють скупчення військ біля кордону проведенням військових навчань.

Думку Дікена поділяє і Верховний головнокомандувач збройних сил НАТО в Європі генерал Філіп Брідлав, який відзначає, що він був стурбований накопичення російських військ.

"Я б охарактеризував російські військові сили, як такі, що мають усе необхідне забезпечення для досягнення поставлених перед ними цілей", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «НАТО показали фото російських військ на кордоні з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути