субота, 11 серпня 2012 09:02

"Наталія Королевська, якщо пройде, матиме найдорожчі мандати. Кожен — $10 млн"

"Наталія Королевська, якщо пройде, матиме найдорожчі мандати. Кожен — $10 млн"
Комуністи прагнуть відібрати якомога більше голосів у Партії регіонів і вийти на показник 10 відсотків, наголошує Тарас Березовець Фото: Gazeta.ua

Стратегія Партії регіонів – отримати конституційну більшість, разом із різними дружніми проектами. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив політтехнолог Тарас Березовець.

"Там будуть і депутати Королевської, якщо вона подолає бар'єр. Кличко говорив, що у певних форматах готовий співпрацювати з Партією регіонів. У більшість він не входитиме, але може ситуативно підтримувати. Комуністи, литвинівці будуть із "Регіонами". Група Порошенка – лавіруватиме", - зауважив він.

У депутатів від "Батьківщини" цілі – різні, вважає політтехнолог.

"Хтось просто хоче й далі бути в політиці, бо іншого життя не уявляє. На мою думку, це – Тарасюк, Турчинов, Кириленко. Вони – політичні мерці. Треба було б їм подякувати за співпрацю й набрати інших", - підкреслив Березовець.

За його словами, стратегія Яценюка – президентські вибори 2015 року: "Вона полягатиме в тому, щоб Тимошенко якнайдовше залишалася у в'язниці. І він із другого номера в опозиції став першим".

Комуністи прагнуть відібрати якомога більше голосів у Партії регіонів і вийти на показник 10 відсотків, наголосив експерт.

"У них зараз дуже позитивна динаміка. Але, думаю, вибори не підтвердять її. Комуністи – прямі конкуренти "Регіонів". Тому в підсумку наберуть відсотків 8", - зазначив Березовець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Потрібно сідати і заново узгоджувати мажоритарників — це інструмент протидії фальсифікаціям"

"Мета Кличка – створити потужну фракцію і стати основним конкурентом Януковича на президентських виборах. Віталій дуже сильно конкуруватиме тут із Яценюком", - наголосив він.

Березовець підкреслив, що стратегія "Свободи" – не воювати з Об'єднаною опозицією: "А боротись за потенційних виборців Кличка і різних технічних націонал-патріотичних проектів".

"Наталія Королевська, якщо пройде, матиме найдорожчі мандати. Кожен обійдеться десь у 10 мільйонів доларів", - зауважив політолог.

Повне інтерв'ю Тараса Березовця читайте у журналі "Країна" № 30 (133) за 9 серпня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «"Наталія Королевська, якщо пройде, матиме найдорожчі мандати. Кожен — $10 млн"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути