середа, 26 жовтня 2011 19:16

"Наступна зустріч Януковича з ЄС - останнє йому попередження"

"Наступна зустріч Януковича з ЄС - останнє йому попередження"

Зустріч представників Європейської комісії та президента України Віктора Януковича, на якій підніматиметься питання звільнення Юлії Тимошенко, може не вплинути на хід її справи.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив політолог Володимир Фесенко.

"Я не впевнений, що це зможе однозначно змінити хід справи Тимошенко. Думаю, в оточенні Януковича зараз будуть визначатись, що важливіше - Тимошенко у в'язниці чи Угода з ЄС. Тут не слід забувати про зацікавленість в Угоді про зону вільної торгівлі з боку українських олігархів", - сказав Фесенко.

За його словами, у команді президента зараз домінує думка про те, що європейці нікуди не подінуться і підпишуть Угоду про асоціацію з Україною якщо не у грудні, то пізніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європарламент постановив: зустрітися з Януковичем треба

"Чекати, поки європейці піддадуться - це занадто ризикована тактика. Адже технічні переговори щодо підписання Угоди практично завершені. Майбутня зустріч буде присвячена проблемі подолання останньої політичної перешкоди на шляху до цієї Угоди - справі Тимошенко. Європа на зустрічі з Януковичем пояснить, що у разі відсутності змін у цій історії підписання документу може просто не відбутись. Це може бути останнім попередженням", - зауважив експерт.

Зараз ви читаєте новину «"Наступна зустріч Януковича з ЄС - останнє йому попередження"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути