субота, 26 січня 2013 17:41

"Нашоукраїнці" посварилися у готелі "Київ", Ваннікова вела себе неввічливо - Макух

"Нашоукраїнці" посварилися у готелі "Київ", Ваннікова вела себе неввічливо - Макух
Ірина Ваннікова Фото: foto.delfi.ua

Ірина Ваннікова та Петро Ющенко не пустили голову ревізійної комісії "Нашої України" Юрія Макуха на засідання політради. А Микола Оніщук "хитромудрими політичними заковиками" пояснив, що зібрання законне. Про це на прес-конференції сказав Юрій Макух.

"Те, що відбувається у партії "Наша Україна", - ми бачимо узурпацію і нехтування статут партії. Блокуються дії більшості представників обласних організації меншістю, яка є або членами президії, або людей, які не мають юридичної можливості прийняти рішення на політраді партії. Головне - прізвище Віктор Андрійович Ющенко. Тому що без його рішення це б не відбувалося. Мені дивна позиція минулого президента України", - сказав голова політради Сергій Бондарчук.

Юрій Макух розповів, що Ірина Ваннікова та Руденко у готелі "Київ" розмовляли із ними та двома членами політради дуже неввічливо.

"Мене члени політради делегували для того, щоб провести переговори і дізнатися, яка ситуація відбувається у цьому приміщенні. Зі мною поїхав голова Дніпропетровської облорганізації і голова Донецької облорганізації. Ми прибули, піднялися на другий поверх, де відбувається засідання, побачили купу охоронців. Повідомили, що приїхали на засідання ради. Тим більше, що я, як голова центральної ревізійної комісії, маю право без реєстрації, без усіляких інших запрошень бути на цій раді, мати право виступу і якісь зауваження. Там же була й охорона Віктора Ющенка. Коли доповіли, що ми прийшли, вийшла Ваннікова і Руденко, які в партії зробили стільки, що показати дуже важко на якомусь предметі, Петро Андрійович Ющенко. Мені навіть трохи незручно як вже трохи старшій людині казати, як вони себе поводили. Я просто був шокований і здивований такою поведінкою, що це прийшли вороги. З цими людьми узагалі не було про що говорити. А Ющенко Петро, який статут тримав може два рази у житті, почав нас вчити як треба діяти за статутом. На тому і закінчилося, вони нас туди не пустили. Але й розмови уже не могло бути з таким підходом і такими людьми", - сказав він.

Макух розповів, що після цього вони розмовляли з Миколою Оніщуком.

"Він хитромудрими юридичними заковиками, всі юристи на цьому і живуть, доказував нам, що це (зібрання) нібито легітимне, бо у них є більшість членів політради і неважливо як її зібрано. У нас є 17 голів обласних організацій. Порахуйте, чи у нас є менше членів чи більше? Якщо ви є такий правильний, порахуйте, у нас 17 голів, за якими стоять люди. А які люди є за тими членами політради? Можу назвати поіменно, за тієї ж Ванніковою чи Руденко. Та за вами ніхто, за вами нікого нема, а ви хочете нав'язати волю усім членам партії", - сказав він.

Також, зі слів Макуха, йому не надали реєстраційні листи делегатів політради.

"Треба жити іншим життям. Ці люди, які там зібралися, застрягли у минулому столітті, коли казали: "Ленин - это партия, а партия - это Ленин". От такі люди там зібралися. Ну, так же ж не можна", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «"Нашоукраїнці" посварилися у готелі "Київ", Ваннікова вела себе неввічливо - Макух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

73

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути