вівторок, 23 серпня 2011 09:18

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Наша Україна" згорнула свої намети під Печерським судом

"Наша Україна" згорнула свої намети під Печерським судом

Партія "Наша Україна" демонтувала свої намети, встановлені біля Печерського районного суду Києва на підтримку колишнього прем'єр-міністра, лідера партії "Всеукраїнське об'єднання" Батьківщина" Юлії Тимошенко

У "Нашій Україні" заявили, що рішення про демонтаж наметів не є політичним і пов'язане з тим, що партія буде шукати більш ефективні методи боротьби з тиском на опозицію, який, на їх думку є, повідомляє "Українська правда".

"Рішення згорнути намети не політичне. Зараз партія розгорнула мобілізаційну кампанію в областях, застосовує нові методи боротьби зі злочинними діями влади, більш ефективні методи", - підкреслила прес-служба партії.

У той же час НУ заявила про свою готовність відновити встановлення наметів біля Печерського райсуду у разі загострення ситуації навколо судового процесу над Тимошенко.

У свою чергу раніше депутат фракції "БЮТ-Батьківщина" у Київраді Олександр Бригинець заявив, що "це" самодіяльність "деяких прихильників екс-президента в середині партії". "Але вже те, що вони наважилися усуватися від присутності в таборі, говорить про можливість чергових розколів "Нашої Україною", - зазначив політик.

Бригинець не виключає, що це ознака того, що "Наша Україна" незабаром приєднається до Партії регіонів.

"Як результат, у списку Партії регіонів нададуть одне місце ..., яке і дістанеться кандидату в нардепи Віктору Ющенко. По-моєму, очевидно, що Ющенко не тільки планує повернення в політику, але й зберігає реальний вплив на частину "Нашої України", - заявив депутат.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" згорнула свої намети під Печерським судом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути