понеділок, 03 жовтня 2011 09:14

"Наша Україна" попередила: Україна може втратити європейську перспективу

"Наша Україна" попередила: Україна може втратити європейську перспективу

Процес ратифікації угоди про асоціацію України з ЄС проходитиме дуже складно, якщо українська влада буде продовжувати сьогоднішню лінію у сфері прав людини.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", про це заявив в ефірі 5 каналу заступник голови політради партії, екс-міністр закордонних справ Володимир Огризко.

Він переконаний, що судові справи проти представників опозиційних сил, які сьогодні відбуваються в Україні, можуть дуже серйозно зашкодити нашій країні.

"Ми сьогодні справді підійшли до того, що вже ось-ось парафуємо угоду про асоціацію, потім вона має бути підписана й ратифікована. Тому я дуже не хотів би, щоб сьогодні, в тому числі і через ці справи, ми втратили свої європейські перспективи, які перед нами вже на відстані витягнутої руки", - сказав Огризко.

Він також підкреслив, що українці повинні взяти в європейців ті принципи і ту основу, яка не дозволить, щоб правосуддя було вибірковим.

"Якщо ми ставимо перед собою мету європейської інтеграції, то ми, безумовно, повинні відповідати всім критеріям, які є сьогодні у демократичної Європи. Тому я дуже хотів би, щоб ті меседжі, які вчора, сьогодні і ще раніше прозвучали в бік керівництва України, були справді почуті, і з них були зроблені правильні висновки", - наголосив "нашоукраїнець".

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" попередила: Україна може втратити європейську перспективу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути