Ексклюзиви
вівторок, 05 квітня 2011 16:56

"Наша Україна" голосуватиме за відставку "реформатора" Тігіпка

"Наша Україна" голосуватиме за відставку "реформатора" Тігіпка

Партійна група "Нашої України" у Верховній Раді підтримає відставку віце-прем'єр-міністра - міністра соціальної політики Сергія Тігіпка, тому що "всі його законопроекти нічого спільного з реформами не мають, а тільки будоражать людей".

Про це заявив народний депутат від НУ-НС Володимир В'язівський.

Зокрема, відповідаючи на запитання, чи буде зрештою реалізована пенсійна реформа Тігіпка, В'язівський зазначив, що про це знають ті, хто дзвонить "регіоналам" до ВР під час голосування.

"Так само голосуватимуть по законопроекту, запропонованому Тігіпком. Зараз однозначної думку в Партії регіонів немає", - уточнив парламентарій.

Він підкреслив, що у Комітеті ВР з питань соціальної політики та праці усі депутати разом із головою Василем Харою голосували за те, щоб "повернути на доопрацювання уряду так звану пенсійну реформу Тігіпка-Азарова".

"Знаю, що так само одноголосно голосували представники від коаліційної більшості і в Комітеті Сушкевича (Комітет ВР у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів - ред.). Обидва комітети дали негативну оцінку цьому законопроекту. І президент також говорив, що не все гаразд із цим законопроектом", - додав "нашеукраїнець".

В'язівський запевнив, що партійна група "Нашої України" підтримає відставку Тігіпка, тому що "всі його законопроекти нічого спільного з реформами не мають, а тільки будоражать людей".

"Врешті-решт його реформи відбились вже у Податковому кодексі через Майдан і теперішнє звільнення упрощенців, які відмовляються працювати за новою схемою. Це так само стосується і пенсійної реформи, коли всю державу колотить, а на виході покриваються всього 5% дірки у Пенсійному фонді. А чим ми будемо закривати все інше? Тому це рішення не підтримали й профспілки. Ніхто взагалі не розуміє, кому той законопроект Тігіпка потрібен - він нічого не вирішує", - резюмував нардеп.

Нагадаємо, віце-прем'єр Сергій Тігіпко заявив, що якщо у червні-липні не буде прийнята пенсійна реформа, він піде у відставку.

Сама ж Партія регіонів дійшла висновку, що законопроект про пенсійну реформу потребує серйозного доопрацювання.

"Я навіть не виключаю варіант, що в процесі доопрацювання ми можемо дійти формули, що наш внесений законопроект може бути відкликаний, а на його заміну буде подано інший документ", - зазначив лідер парламентської фракції "регіоналів" Олександр Єфремов.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" голосуватиме за відставку "реформатора" Тігіпка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути