пʼятниця, 16 грудня 2011 19:52

"Наша Україна" визнала, що у Яценюка найбільший рейтинг

"Наша Україна" визнала, що у Яценюка найбільший рейтинг

Сьогодні лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк є найрейтинговішим опозиційним політиком, в умовах, коли влада утримує за гратами Юлію Тимошенко. А тому він мав би очолити єдиний список опозиції на виборах до парламенту.

Про це заявив народний депутат з фракції "НУ-НС" Андрій Парубій.

"Я підтримую заяву Валентина Наливайченка, особливо у частині необхідності створення єдиного списку позиції. Адже сьогодні нараховується 5 – 6 колон, кожна з яких планує свої самостійні дії, і все ці колони називаються об'єднаною опозицією. Але коли існує 5 чи 6 колон це вже не об'єднання, а роз'єднання. Оптимальним був би єдиний список і висунення одного кандидата в мажоритарному окрузі", - вважає Парубій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція не має авторитетного лідера

Що до того, хто б міг очолити єдиний список, то депутат вважає, що це питання має вирішуватися в процесі обговорення між політичними силами, котрі можуть увійти до об'єднання.

"Якщо поглянути на сьогоднішню політичну картину, то зважаючи на те, що влада продовжує утримувати Юлію Тимошенко за гратами, то по суті, Яценюк є опозиційним політиком з найвищим рейтингом", - зазначив нардеп.

Нагадаємо, голова політичної ради партії "Наша Україна" Валентин Наливайченко заявив, що опозиційні сили мають створити єдиний список, а очолити його повинен Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" визнала, що у Яценюка найбільший рейтинг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути