понеділок, 28 листопада 2011 12:33

"Наша Україна" вимагає голови двох начальників донецького УМВС

"Наша Україна" вимагає голови двох начальників донецького УМВС

"Наша Україна" вимагає звіту в парламенті голови уряду Миколи Азарова, міністра МВС Віталія Захарченка та голови Донецької ОДА А. Шишацького щодо подій в Донецьку, які привели до загибелі Геннадія Конопльова, та щодо виконання законних вимог чорнобильців та інших пільгових категорій громадян.

Також партія виступила за створення спеціальної комісії Верховної Ради з розслідування дій працівників МВС і МНС, які призвели до загибелі людини.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", про це заявив голова політради цієї партії Валентин Наливайченко.

На його думку, уся відповідальність за загибель Конопльова при штурмі працівниками МВС та МНС наметового містечка чорнобильців у Донецьку лежить на правоохоронних органах та органах влади.

"Загибель людини є прямим результатом того, що влада у спілкуванні з громадянами зробила ставку на незаконні силові методи – штурми, "беркут" і "автозаки", - сказав Наливайченко.

На його думку, ця трагічна подія є наслідком "антинародної політики" уряду Азарова, який "зухвало проігнорував неодноразові звернення чорнобильців, дітей війни та інших незахищених категорій громадян щодо забезпечення законних соціальних виплат".

"Ми вимагаємо від генерального прокурора Віктора Пшонки порушення кримінальної справи проти працівників міліції та МНС, через яких загинув Геннадій Конопльов. Ми вимагаємо звільнення начальників МВС в м. Донецьку та Донецькій області Ю. Седнєва та В. Дубовика, які дали наказ та керували діями міліції щодо знесення наметового містечка чорнобильців", - наголосив нашоукраїнець.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" вимагає голови двох начальників донецького УМВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути