пʼятниця, 10 жовтня 2008 16:57

"Наша Україна" захистить Ющенка "національним щитом"

Голосування БЮТ і ПР 2-го вересня цього року не були "спонтанною дією", оскільки їм передували певні переговори. Про це в інтерв"ю заявив народний депутат із НУ-НС Андрій Парубій.

"Також дуже дивно, що після візиту у червні до Москви Юлія Володимирівна два місяці не підписувала рішення уряду щодо обмеження пересування ЧФ РФ територією України. Це, звичайно, викликає застереження не тому, що про це пишуть російські ЗМІ, а тому, що це факт, який наводить на певні роздуми", - сказав нардеп.

За його словами, ідея КПУ щодо імпічменту Президента, яку підтримали депутати із БЮТ, підтверджує те, що головне завдання для БЮТ – це знищення Президента чи позбавлення його повноважень шляхом змін до Конституції.

Відповідаючи на запитання, як "Наша Україна" планує захистити свого Президента, Парубій підкреслив: "Наша Україна" формуватиме потужну фракцію у парламенті, яка зробить неможливою події, подібні 2-го вересня, тобто, зробити неможливим збір у парламенті 300 голосів, які б могли змінити Конституцію і проголосити імпічмент Ющенку, – формуватиме так званий "національний щит", повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" захистить Ющенка "національним щитом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути