середа, 02 листопада 2011 18:17

"Наша Україна" запропонувала свою дружню руку підприємцям

"Наша Україна" запропонувала свою дружню руку підприємцям

Партія „Наша Україна" готова надати законотворчий супровід ініціативі щодо продовження мораторію на перевірки суб'єктів підприємницької діяльності, які працюватимуть за новими правилами, а також іншим ініціативам щодо вдосконалення податкового законодавства.

Як повідомила прес-служба цієї політсили, партія заявила, що підтримує вимоги об'єднань малого і середнього бізнесу - усунути перешкоди та створити сприятливі умови для розвитку підприємницької ініціативи в країні.

„Псевдореформи влади, репресивний Податковий кодекс, посилення податкового та адміністративного тиску на бізнес призвели до того, що тільки впродовж першої половини 2011  року свою діяльність припинили понад 100 тисяч підприємців, а кількість бажаючих розпочати свій бізнес скоротилась майже втричі", - відзначили у „Нашій Україні".

Попри це нашоукраїнці запевнили, що їхні фракції у  місцевих радах сприятимуть встановленню реальних, а не завищених ставок єдиного податку.

„Ми вимагаємо від влади усунення інших перешкод, які стоять на шляху розвитку підприємництва. Серед них найбільші: корупція в контрольних органах, брак фінансових ресурсів для започаткування бізнесу, недоступність кредитних ресурсів, надмірна зарегульованість підприємницької діяльності, недолуга державна політика підтримки малого і середнього бізнесу", - уточнили опозиціонери.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" запропонувала свою дружню руку підприємцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути