вівторок, 07 лютого 2017 15:00

"Народний фронт" закликає колег з БПП підтримати законопроект про спецконфіскацію

"Народний фронт" закликає колег з БПП підтримати законопроект про спецконфіскацію
Фото: Уніан

Керівник парламентської фракції "Народний фронт" Максим Бурбак закликав колег з парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" підтримати законопроект про спецконфіскацію.

Про це він сказав під час спілкування з журналістами в парламенті.

"Я звертаюся до колег з БПП, щоб вони підтримали ініціативу Уряду, тому що цей законопроект про спецконфіскацію є урядовим. Його публічно підтримав прем'єр-міністр Володимир Гройсман, публічно підтримав президент Петро Порошенко. Впевнений, що треба ставити крапку в цьому питанні. Гроші, які вкрав Янукович, повинні бути повернуті в бюджет", - наголосив Максим Бурбак.

"Вчора під час погоджувальної ради усі говорили про об'єднання і допомогу Україні. Впевнений, і сьогодні також проводитимемо бесіди серед патріотично налаштованих, відповідальних депутатів, щоб зібрати більшість голосів", - сказав народний депутат.

Розгляд урядового законопроекту про спецконфіскацію №5577 "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо механізму стягнення необґрунтованих активів на користь держави у порядку цивільного судочинства" заплановано на четвер, 9 лютого.

Зараз ви читаєте новину «"Народний фронт" закликає колег з БПП підтримати законопроект про спецконфіскацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути