понеділок, 21 грудня 2020 11:59

Народні депутатки з різних фракцій зібралися на вечорниці
16

Народні депутатки з фракцій "Слуга народу", "Європейська солідарність" і "Голос" зібралися на вечорниці. Фото у неділю опублікувала Ірина Геращенко.

"Вечорниці без політики. Запросили дівчат - депутаток з різних фракцій у Національний музей етнографії і побуту в Пирогово, аби поспілкуватися про те, що об'єднує - традиції, культуру, історію.

Мені дістався старовинний очіпок з Черкащини, Іванці (Климпуш-Цинцадзе, - Gazeta.ua) - розкішна хустка з китицями із Закарпаття, Ірі (Ірина Фріз) зав'язали хустку, як то робили жінки Слобожанщини, Маша (Марія Іонова) одягла головний убір з Київщини, Ніні Южаніній личить яскрава хустка з Полтавщини. Якщо нас об'єднує історія і культура, повага до минулого, точно, маємо шукати точки дотику у сьогоденні і майбутньому. Ну, і були щасливі в нашому жіночому товаристві привітати Соломію Бобровську з днем народження. Щиро вірю, що жінки разом здатні змінювати країну на краще. Навіть якщо вони з різних фракцій", - написала депутатка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська мова набуває все більшої ваги

Іванна Климпуш-Цинцадзе подякувала гендиректорці музею Оксані Старак-Повякель за "неймовірну насиченість програми разом з чудовезним колективом і те, що, попри епідемію, розвиває музей просто неба".

"Сподіваюся, що спільне навчання старовинному мистецтву стане хорошим джерелом нашої парламентської співпраці та більшого взаєморозуміння для кращого майбутнього країни.

Ми вибрали гарне місце і благодатний передсвятковий час для цього починання, тому вірю, що за бажання все вдасться", - розповіла депутатка.

На українців чекають вихідні на новорічні й різдвяні свята – 3 дні поспіль наприкінці грудня і 2 довгих вікенди на початку січня.

Зараз ви читаєте новину «Народні депутатки з різних фракцій зібралися на вечорниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути