Ексклюзиви
середа, 09 серпня 2023 13:10

Нардепу Дубінському оголосили про підозру

Нардепу Дубінському оголосили про підозру
Батько нардепа виїжджав за кордон і повертався звідти самостійно – без фактичного супроводу парламентаря. Фото: t.me/smolii_ukraine

Нардепу Олександру Дубінському оголосили про підозру у внесенні неправдивих відомостей до офіційних документів.

На підставі них він виїхав за кордон нібито під приводом супроводження батька на лікування, повідомляє "Українська правда" з посиланням на співрозмовника у правоохоронних органах. Згодом факт вручення підозри підтвердив особисто Дубінський у соцмережах.

"Слідство встановило, що народний депутат отримав дозвіл залишити Україну й самостійно виїхав 27 червня. Під час перебування за кордоном народний депутат встиг двічі відвідати Італію, Хорватію та Іспанію. Зокрема з 20 по 27 липня нардеп перебував в Іспанії та зупинявся в готелі Mediterraneo у Кастельдефельсі та в готелі Vincci Bit у Барселоні", ‒ йдеться у повідомленні.

Своєю чергою батько нардепа самостійно виїхав за кордон 26 червня, а потім повернувся до України 11 липня. Нардеп же повернувся в країну лише 27 липня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У нардепа Дубінського проводять обшуки ‒ СБУ

Дубінський у соцмережах підтвердив, що йому оголошено про підозру та поскаржився на "політичне замовлення". Він висловив упевненість, що "справа проти нього розвалиться".

Судячи з відео, оприлюдненого нардепом, 9 серпня він з'явився на черговий допит у ДБР.

Нардепу, зокрема, інкримінують службове підроблення та "несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в автоматизованих системах, вчинені особою, яка має право доступу до неї за попередньою змовою групою осіб". Дубінському загрожує до шести років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Нардепу Дубінському оголосили про підозру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути