понеділок, 04 березня 2013 14:04

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Нардепів від опозиції не пустили на суд у справі Тимошенко

Нардепів від опозиції не пустили на суд у справі Тимошенко
Фото Андрія Парубія з Фейсбуку

Сьогодні, 4 березня, до судової зали Вищого адміністративного суду України, де розглядається справа Юлії Тимошенко, не змогли потрапити представники опозиційних сил.

Без будь-яких пояснень, працівники "Беркуту" не пустили в середину приміщення сімох народних депутатів від опозиції. Серед них до суду намагався потрапити і депутат від Рівненщини Юрій Вознюк, повідомляє прес-служба політика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спікер попросив депутатів та пресу залишити залу засідань

"Коли народні обранці звернулися за поясненнями до голови Вищого адміністративного суду України, той зазначив, що нічого не може зробити. "Відповідне розпорядження – тобто заборона опозиції бути присутній на розгляді справи - було прийняте головою Печерського районного суду м.Києва, де й мали її розглядати, але з деяких причин перенесли до приміщення адмінсуду", - говориться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москаль опублікував викривальний звіт тимчасової комісії ВР щодо Володимира Щербаня

"Розпорядження суддів доходить до абсурду: голова суду, у приміщенні якого проходить судове засідання, не має впливу на ситуацію. Виконуючи вказівки влади суди, які вже давно стали кишеньковими, робитимуть все можливе аби і надалі перешкоджати відкритості процесу над Тимошенко, про невинуватість якої кричить вже весь світ", - зазначив Вознюк.

Зараз ви читаєте новину «Нардепів від опозиції не пустили на суд у справі Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути