понеділок, 25 червня 2018 12:16

Нардепи понабирали боргів на 1,4 млрд грн

Загальна сума офіційно задекларованих боргів народних депутатів становить 1 млрд 460 млн грн.

Про це повідомляє Bihus.Info

Рекордсменом за боргами є депутат від "Блоку Петра Порошенко" Іван Вінник. Він винен "Альфа-Банку" і Приватбанку сумарно 316 млн грн.

Суд забороняв Віннику виїжджати за межі України до повного погашення боргів, а державна виконавча служба щомісяця стягує з депутата 20% зарплати (майже 4 тис. грн).

Автор: bihus.info
 

На 2-му місці - Ігор Котвіцький із "Народного фронту". Він винен $11 млн (понад 288 млн грн) колишньому заступнику мера Сімферополя Наріману Хаялієву.

Понад $5 млн заборгувала своїй же кіпрській офшорній компанії Serada Enterprises Limited "опоблоківка" Юлія Льовочкіна. Не поспішає вона також віддавати півмільйона гривень за послуги бронювання авіаперевезень. На кінець 2017-го борги Льовочкіної становили 142 млн грн.

Дружина нардепа з БПП Ярослава Дубневича Наталія заборгувала чоловікові 72,8 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 100 танків або 2100 "Джавелінів": порахували всі гроші нардепів

1 квітня завершилася третя хвиля електронного декларування. Щорічні декларації подали 816 509 високопосадовців і чиновників.

Декларації заповнювали президент, голова Верховної Ради, народні депутати, урядовці, судді, прокурори, керівники державних і комунальних підприємств та установ, обласних управлінь, районних адміністрацій, навчальних і медичних закладів державної й комунальної форм власності, працівники антикорупційних громадських організацій. Вказували свої статки та майно.

Зараз ви читаєте новину «Нардепи понабирали боргів на 1,4 млрд грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути