понеділок, 20 серпня 2012 08:15

Нардеп-"бютівець" напророчив "тушок" майбутній фракції "Батьківщини"

Нардеп-"бютівець" напророчив "тушок" майбутній фракції "Батьківщини"
Володимира Філенка насторожує виборчий список опозиції. Фото: compassinfo.blogspot.com

Народний депутат від фракції "БЮТ-Батьківщина" Володимир Філенко сумнівається у тому, що фракція ВО "Батьківщини" у наступній Верховній Раді обійдеться без "тушок".

Про це політик заявив в ефірі телеканалу ТВі.

"Люди, які потрапили у список, мають довіру лідерів і ефективно працюють у команді. Це нормально. Але є певні речі, які мене насторожують", - відзначив Філенко.

За його словами, він не упевнений у всіх нинішніх кандидатах від Об'єднаної опозиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Парламент буде розхристаний"

"У мене є сумніви з цього приводу. Я не думаю, що люди з партійних офісів, яких сьогодні заводять до парламенту, зроблять щось краще, ніж робили ми. Зокрема, такі еталонні речі, як Майдан. Я страшенно буду сумувати, якщо серед них з'являться "тушки", - наголосив нардеп.

Разом з тим Філенко зауважив, що існують дві версії, чому він не потрапив до виборчого списку опозиції: перша — політик вже забагато був у парламенті й в опозиційних колах вирішили дати дорогу молодим, друга — опозиції потрібні фінансово заможні кандидати, які зможуть спонсорувати її діяльність.

"Хоча спочатку вимальовувалось, що я мав бути у прохідній частині списку й зосередитись на роботі у Харківській області. Я не тільки звідти родом, але й маю досвід проведення кількох успішних виборчих кампаній на Харківщині - зокрема, Арсена Авакова під час виборів мера Харкова", - уточнив парламентарій.

 

Зараз ви читаєте новину «Нардеп-"бютівець" напророчив "тушок" майбутній фракції "Батьківщини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути