вівторок, 27 червня 2017 13:43

Нардеп записав на тестя нерухомості на $10 млн - ЗМІ
11

Народний депутат з групи "Відродження", колишній "регіонал" Антон Яценко, записав на тестя нерухомості на $10 млн та палац на 1500 кв. м.

Про це повідомляють журналісти у програмі "Наші гроші з Денисом Бігусом".

Йдеться про палац у елітному селищі Козин під Києвом: на 1,33 га землі розташовані будинок загальною площею 1 520 кв. м, професійний тенісний корт, басейн.

Автор: bihus.info
 

Нардеп до електронного декларування здавав порожні декларації, і тільки нещодавно задекларував користування цим маєтком. Власником будинку нині є тесть Антона Яценка, Іван Кравчук, відповідно до договору дарування від серпня 2010 року.

Автор: bihus.info
 
Автор: bihus.info
 
Автор: bihus.info
 

Окрім цього маєтку, на Івана Кравчука записана низка нерухомості, загальною вартістю близько $8 млн:

- дві квартири на вул. Грушевського, 9а, 303 кв. м + 246 кв. м, загальна ринкова вартість близько $2,20 млн (раніше ще була третя квартира на 250 кв. м, однак її продали);

Автор: bihus.info
 

- квартира на бул. Шевченка, 11, 98 кв. м, ринкова вартість близько $400 тис.;

- нежитлові приміщення на бул. Шевченка, 11, 378 кв. м + 410 кв. м, актуальна ринкова ціна невідома, однак згідно з оцінкою на момент набуття у власність – близько $730 тис.;

Автор: bihus.info
 

- половина офісної будівлі на вул. Саксаганського, 119, 484 кв. м. Офіси тут зараз продають по $2 тис. за "квадрат", отже, частка Івана Кравчука коштує близько $1 млн;

Автор: bihus.info
 

- нежитлові приміщення на вул. Січових Стрільців (колишня Артема), 50, 536,9 кв. м, актуальна ринкова ціна невідома, однак згідно з оцінкою на момент набуття у власність – $3,64 млн.

Автор: bihus.info
 

Виявили, що тесть і теща Антона Яценка самі живуть у звичайному будинку в селі Маковище Макарівського району Київської області.

Автор: bihus.info
 

Коментувати походження майна та рід занять тестя Яценко не захотів, наголосивши, що тесть – не публічна особа і не чиновник, а відповідно - не підлягає е-декларуванню.

Автор: bihus.info
 

За інформацією програми, попереднім власником маєтку в Козині був сам нардеп Яценко, який 2010-го переоформив будинок на тестя за договором дарування.

Решту нерухомості Іван Крачук також отримав у подарунок упродовж двох днів - частину одночасно з козинським будинком, а частину через день. Попереднім власником мінімум 3-х об'єктів (квартири на вул. Грушевського, квартири й одного з комерційних приміщень на бул. Шевченка) також був Антон Яценко.

Автор: bihus.info
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від 2 до 21 млн грн: як нардепи плавають на найдорожчих яхтах у країні

Антон Яценко - народний депутат уже третє скликання поспіль, 2007 року пройшов до парламенту від БЮТ, потім від Партії регіонів, нині в депутатській групі "Відродження".

Зараз ви читаєте новину «Нардеп записав на тестя нерухомості на $10 млн - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути