Ексклюзиви
вівторок, 31 серпня 2010 08:00

Нардеп скаржиться: у туалетах Ради закінчився папір

Нардеп скаржиться: у туалетах Ради закінчився папір
Після літнього ремонту у Верховній Раді суттєвих змін не видно.

Про це в коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказав народний депутат від БЮТ Володимир Бондаренко.

"Принаймні в залі я не побачив нічого нового: ті самі кнопки, парти, стіни і колони. Правда, підлогу залатали - замінили ковролін, - зазначив нардеп. - Можливо, гроші керівництво Верховної Ради на щось і витрачає, але це точно не на ремонт. Може, це гроші на власний їхній відпочинок, на санаторії. Адже в цілому витрати на президента, уряд і парламент цього року зросли. Хоча ми цього ніяк не відчули".

Він також виключив те, що на косметичний ремонт Ради влітку пішло 35  мільйонів гривень.

"Навіть якщо Верховну Раду тричі загорнути найдорожчим ковроліном, то це би не склало десятої частини цих витрат", - наголосив Бондаренко.

Водночас політик додав, що деякі умови варто було би покращити.

"Це стосується санітарно-гігієнічних умов. Наприклад, раніше в туалеті був туалетний папір. Тепер його ніколи немає. Раніше були спеціальні ящички з серветками, в які можна було витерти руки, коли помиєш. Тепер їх теж ніколи не застанеш, - поскаржився "бютівець". - В залі, щоб вийти зі свого робочого місця, треба підняти двох-трьох своїх колег. Можна було б зробити проходи, як в парламентах за кордоном. Одне місце направо, одне наліво. Це було б зручно. Хоча немає чого нарікати. Раніше ми працювали по чотири депутати в кабінеті. Тепер у кожного члена комітету свій кабінетик".

Нагадаємо, одна з газет написала, що в сесійній залі парламенту провели косметичний ремонт за 35 мільйонів гривень. При цьому замінили лише покриття для підлоги, спалене димовими шашками під час ратифікування харківських угод Януковича і Медведєва. Крім того, килимові доріжки вичистили від пилу. Крім паркету, замінили штори на вікнах, заново вибілили стіни та оновили позолоту на барельєфах. У парламентському дворі вирівняли тротуарну плитку.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп скаржиться: у туалетах Ради закінчився папір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути